Advertisement

Burak Yılmaz Beşiktaş : / Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.

Burak Yılmaz Beşiktaş : / Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi.. Trabzonspor'un, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transferi için yaptığı kap açıklaması şu şekilde Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Burak yılmaz'ın yeni adresi neresi olacak? Burak yılmaz, beşiktaş formasıyla süper lig'de 4 bin 130 gün sonra golle tanıştı. Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben trabzonspor da kalmayı tercih ediyorum.

24 nisan cumartesi 20:30 beşiktaş 3 : Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Beşiktaş'ın trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Yıllardır anasına sövdükleri caner erkin kendilerine gelince nasıl prensleri olduysa, burak da ''beşiktaş'ın çocuğu kral burak'' olur. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı.

Burak Yilmaz Besiktas Ta Ilk Antrenmana Cikti Iste Transferin Maliyeti Internet Spor
Burak Yilmaz Besiktas Ta Ilk Antrenmana Cikti Iste Transferin Maliyeti Internet Spor from i.internetspor.com
Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Ayrıca beşiktaş'ın, burak yılmaz'a belli bir miktar imza parası da vereceği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Beşiktaş sezonun ikinci yarısı öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Milliyet'in haberine göre sezon başında trabzonspor'a imza atan burak yılmaz, beşiktaş ile el sıkıştı. Trtspor'a konuşan burak yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde: Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar.

Muharrem usta yönetiminin, burak yılmaz'ın transferi için beşiktaş'la söz kestiği, burak'ın beşiktaş'a transferi yeni yönetimin imzasına kaldığı öğrenildi.

Burak yılmaz, beşiktaş formasıyla süper lig'de 4 bin 130 gün sonra golle tanıştı. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı. 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı. Tecrübeli oyuncu, beşiktaş kariyerinde 9 kez fileleri havalandırmayı başardı. Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti. Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Dakikada burak yılmaz, frikikten harika bir gole imza attı ve beşiktaş yeniden öne geçti. Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben trabzonspor da kalmayı tercih ediyorum. Ligde şampiyonluk yarışından kopan beşiktaş, transfer çalışmalarına erkenden başladı. Beşiktaş'ın trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Trabzonspor'un, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transferi için yaptığı kap açıklaması şu şekilde

Burak yılmaz'ın yeni adresi neresi olacak? Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Trabzonspor'da kadro dışı kalan burak yılmaz, beşiktaş'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak Yilmaz Besiktas Ile Yollarini Ayirdi Iste Yeni Takimi Spor Medya Haber Haber Haberler Son Dakika Haberler Magazin Medya Haber Tv
Burak Yilmaz Besiktas Ile Yollarini Ayirdi Iste Yeni Takimi Spor Medya Haber Haber Haberler Son Dakika Haberler Magazin Medya Haber Tv from www.medyahaber.com
24 nisan cumartesi 20:30 beşiktaş 3 : Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. Burak yılmaz'ı istemeyen taraftarlar, son gelişmelerin ardından sosyal medyada tepki fırtınası oluşturdu. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Lille'in sportif direktörü var, campos. Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı. Burak yılmaz'ın yeni adresi neresi olacak?

Yıllardır anasına sövdükleri caner erkin kendilerine gelince nasıl prensleri olduysa, burak da ''beşiktaş'ın çocuğu kral burak'' olur.

24 nisan cumartesi 20:30 beşiktaş 3 : Trabzonspor'un, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transferi için yaptığı kap açıklaması şu şekilde 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Burak yılmaz'ın yeni adresi neresi olacak? Gerçekleşirse beşiktaş taraftarı için hiçbir sorun teşkil etmeyecek transferdir. Ayrıca beşiktaş'ın, burak yılmaz'a belli bir miktar imza parası da vereceği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş sezonun ikinci yarısı öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Burak yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada trabzonspor'da kalacağını açıkladı. Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Lille'in sportif direktörü var, campos. Milliyet'in haberine göre sezon başında trabzonspor'a imza atan burak yılmaz, beşiktaş ile el sıkıştı.

Bu doğrultuda ise adı galatasaray ve fenerbahçe ile de anılan hatta sarı lacivertlilerle görüşme yaptığı öğrenilen burak yılmaz transferi bitirildi. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Beşiktaş'ın trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Hangi takıma giderlerse, beşiktaş'a göre şampiyonluk şansını yüzde 30 arttırırlar. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Burak Yilmaz Besiktas Ta Antrenmana Cikti Iste Bonservisi Ntv
Burak Yilmaz Besiktas Ta Antrenmana Cikti Iste Bonservisi Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Beşiktaş'ın trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. Bjk transfer haberleri aramalarında günün öne çıkan gelişmesi burak yılmaz iddiası oldu. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Muharrem usta yönetiminin, burak yılmaz'ın transferi için beşiktaş'la söz kestiği, burak'ın beşiktaş'a transferi yeni yönetimin imzasına kaldığı öğrenildi. Burak yılmaz'ı takım arkadaşları ve. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu.

Burak yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada trabzonspor'da kalacağını açıkladı.

Lille'in sportif direktörü var, campos. Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Tecrübeli oyuncu, beşiktaş kariyerinde 9 kez fileleri havalandırmayı başardı. Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen burak yılmaz, önümüzdeki 6 ay için beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. Milliyet'in haberine göre sezon başında trabzonspor'a imza atan burak yılmaz, beşiktaş ile el sıkıştı. Yıllardır anasına sövdükleri caner erkin kendilerine gelince nasıl prensleri olduysa, burak da ''beşiktaş'ın çocuğu kral burak'' olur. Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı. Tecrübeli futbolcunun beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz'ı takım arkadaşları ve. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı?

Trabzonspor'un, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transferi için yaptığı kap açıklaması şu şekilde burak yılmaz. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor.

Posting Komentar

0 Komentar